DSC_2870bw Small1За първи път след излизането на албума им „Антология“ Боби и Заки ще представят официално новият си сингъл на 20-ти януари 2015 година, с което ще отбележат и 20-та годишнина от излизането на дебютния им албум “Въпроси“ и клипът на емблематичната за дуета песен „Бягство”.

„Не бях писал нова песен вече няколко години и в края на 2014 желанието за това се завърна и резултатът е тази песен. Заедно с Васко Иванов направихме демо на аранжимента, изпратих го на Заки, той хареса песента и само след около ден ми предложи текста на „Безвремие“… Влязохме за 2 дни в студио и ето какво се получи… Надявам се в скоро време да представя на Заки още няколко песни и заедно ще решим какво ще правим по-нататък с тях, но определено мисля, че пред нас предстои интересна 2015“, споделя Боби.

"Безвремие"„Боби истински ме изненада, когато ми се обади и каза, че е написал нова песен! Изпрати ми демото и не можах да повярвам, че сме на път отново да се впуснем в едно музикално приключение. Песента звучеше толкова „наша”, а в същото време съвременно и модерно, че нямаше как да не се съглася да я направим. Вече имахме идея какво искаме да е посланието й и текстът сякаш се самонаписа. От времето на „Бягство” не ми се беше случвало да създам текст толкова бързо. Надявам се песента да се е получила”, разказва Заки.
За 2015 година Авеню искат да зарадват публиката и с допълнителни проекти, но засега се въздържат да дават повече информация за това. „Нека да мине представянето на новата ни песен и след това спокойно ще обсъдим плановете за новата година. Пожелаваме най-вече здраве на всички и повече българска музика“, добавят Боби и Заки почти в един глас.